Disclaimer

Het team van ismijnhuurteduur.nl heeft veel aandacht besteedt aan het verzamelen van de informatie die op deze website vermeld staat. De informatie is bedoeld om studenten een inzicht te geven in het stelsel omtrent de huurprijs van een huurwoning. De informatie op deze website biedt studenten verschillende mogelijkheden die zij kunnen ondernemen wanneer er sprake is van een te hoge huurprijs. Het is mogelijk dat het advies op deze website niet in het geheel aansluit bij jouw specifieke situatie. Ook is het mogelijk dat de informatie op deze website onvolledig of niet meer juist is op het moment dat de website wordt geraadpleegd. Het recht is namelijk altijd in beweging. Indien jij twijfelt over de juridische informatie, adviseren wij om te alle tijden een jurist te benaderen.

Ismijnhuurteduur.nl geeft geen enkele garantie op het goed functioneren van deze website, noch op de juistheid van de informatie of de inhoud ervan. Er kunnen op geen enkele wijze juridische rechten ontleent worden aan de informatie of de inhoud van de website, noch kan ismijnhuurteduur.nl aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen, in welke vorm dan ook, die voortkomen uit het gebruik of raadpleging van de informatie of de inhoud van deze website.

Links naar andere websites

Deze website bevat links naar andere websites. Ismijnhuurteduur.nl is niet verantwoordelijk, noch aansprakelijk, voor de informatie of inhoud die op andere websites gegeven wordt. Ook is ismijnhuurteduur.nl niet verantwoordelijk, noch aansprakelijk, voor privacybescherming op die andere websites. Ismijnhuurteduur.nl heeft het recht om deze disclaimer of inhoud ervan te allen tijden, met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen.

Voor en door studenten
Alle rechten voorbehouden juni 2022
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin