Over ons

Ismijnhuurteduur.nl is een website opgericht door een zestal afstuderende HBO-juristen. Wij hebben onder studenten in de studentenstad Maastricht onderzoek verricht naar de problemen die zij ondervonden bij het huren van een woonruimte. Een probleem sprong hier duidelijk  uit, namelijk het moeten betalen van een (naar hun mening) te hoge huurprijs.

Aangezien wij zelf ook studeren, weten wij als geen ander hoe lastig het is om een geschikte, betaalbare woonruimte te vinden. Des te meer in de huidige woningcrisis. Gelukkig is er wel nog wetgeving die verhuurders enigszins beperkt in het heffen van een onevenredig hoge huurprijs. Wij zijn er echter van op de hoogte dat niet iedere student juridisch onderlegd is en/of het huurrecht simpelweg lastige materie vindt. Met deze website proberen wij hiervoor een oplossing te bieden. Dit doen wij door studenten er op een begrijpelijke en bondige manier achter te laten komen of zij te veel huur betalen voor hun woonruimte. Zou dit het geval zijn? Dan bieden wij per situatie een aantal handvaten om daar verandering in te brengen.

Naast onze website hebben wij ook een instagrampagina onder de naam 'ismijnhuurteduur'.  Je kunt ons daarop gerust  volgen!

Wij hopen je met onze website een stapje verder geholpen te hebben naar een eerlijke huurprijs. Want onthoud, een te hoge huurprijs? Dat kan niet zomaar!

- Het team van ismijnhuurteduur.nl

Voor en door studenten
Alle rechten voorbehouden juni 2022
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin